Интересни факти за една връзка!

Go down

Интересни факти за една връзка!

Писане by Lindzi on Пон 03 Май 2010, 08:13

10 причини да не искате връзка?

Наближавате трийсетте? Всички хора около вас са женени, а вие дори нямате приятелка? Не се притеснявайте – всяко нещо си има и добри страни. Вижте кои са 10-те сред най-важните причини да останете необвързани…

1. Кариерата ви ще процъфти

Когато човек се изкачва по стълбичката на кариерата си, обикновено не се замисля дали може да остане в офиса до късно или да отиде на парти с шефа. Жените изискват време – и така трябва да бъде - но вие не можете да и дадете това време, не и ако искате да се занимавате със собствен офис.

2. Никога няма да ви се наложи да правите планове за двама

Ползите от съвместния живот с партньор : грижа и споделяне ... и изведнъж драмата да ви покани приятел на пътуване до Лас Вегас. Тогава изведнъж осъзнавате, че първо трябва да получите разрешение от приятелката си. Не става въпрос само за дългите пътувания, а дори за кратките, които се появяват по-често в графика ви.

Иска ли ви се да хапнете нещо набързо, а защо не и да го допълните с една-две бири? Не толкова бързо, тя сигурно има други планове за вас. А те със сигурност не включват пиенето на много бира.

3. Ще бъдете по-здрави

Първото нещо, което прави всеки мъж, когато се премести при приятелката си или когато се обвърже сериозно по друг начин, е да загуби себе си. Повече няма нужда да се храните здравословно и да тренирате толкова усилено. Изведнъж сте закован на дивана и гледате филми с Хю Грант и никога няма да можете да влезете в предишната си форма.

Момчетата без приятелка поддържат повече грижи за себе си и за физическото си състояние, за да привличат вниманието на жените.

4. Сватбите са по-забавни

Сватбите са празник на любовта, отдадеността, но така също и възможност да “уловите” някоя самотна жена. Необвързаните мъже могат да хвърлят поглед на списъка с приятелки на булката в началото и да изготвят план за вечерта.

5. Забавление вкъщи

Ако сте мързелив, животът с приятелката ви има плюсове. Но ако можете сам да поддържате поне малко чисто, ще сте благодарен, че сте сам, защото можете да отидете до тоалетната и да не затворите вратата.

6. Харчите по-малко пари

Момчетата харчат много пари заради жените: срещи, подаръци и най-вече – достатъчно питиета, за да съберат кураж и да си говорят. Никой не харчи повече от женения мъж! Освежаване на дневната, ваканция до Париж, а за децата?

7. Сексът е по-добър

Със сигурност да си лягаш с една и съща жена има предимства. Познавате се и знаете какво харесвате. Но – толкова. Необвързаният мъж никога не си представя, че прави секс с друга жена. А освен това можете да заспите веднага след секс или поне да се преструвате – докато тя накрая не си тръгне.

8. Можете да гледате каквото си поискате

Ако DVD записвачката не записва любимия ви сериал, много добре знаете кой е виновен. Имате пълен контрол върху дистанционното. Ако сте сам няма проблем да превключвате канала всеки 15 мин.

9. Можете да прекарвате повече време с приятелите си

Момчетата, които ще се женят уверяват приятелите си: “Нищо няма да се промени, пак ще се виждаме”. Не се притеснявайте, всичко се променя!

Когато мъжът се разведе или връзката му се разпадне, първото, което прави е да събере старата “тайфа” отново. Мъжете имат нужда да прекарват време с приятелите си.

10. Когато нямате връзка, разбирате от какво имате нужда

Още едно предимство, което често забравяме. Когато сме сами, имаме възможност да сме себе си. Всъщност, тези които са били сами дълго преди да решат да се оженят, най-добре знаят какво искат.

Ако не сте преживели фазата на регулярно пиене, усещането от адреналина на секса за една вечер и страха да не бъдете отрязани – как може наистина да се познавате?
dormeo.bg
avatar
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Причини, които разрушават връзката

Писане by pumpal21 on Пет 15 Окт 2010, 11:45

Лесно е да се влюбим и да започнем връзка, но много по-трудно е да я съхраним. Дори най-съвършената връзка между двама влюбени, може лесно да бъде провалена. Кои са най-честите причини, които може да разрушат една връзка и как да ги отбягваме?
Изневяра.
Искате завинаги да развалите отношенията си? Тогава пробвайте да изневерите. Дори да бъде простена, изневярата си е изневяра и тя остава отпечатък върху отношенията на двама души. След като бъде призната или разкрита, идва периодът на въпросите, терзанията, отчуждаването. Никой от двамата не е същият. И най-вероятно следва друга изневяра.

Комуникацията намалява.

Ако все по-често се случва да си мълчите и никой нищо да не казва, въпреки че не сте били заедно цял ден, трябва спешно да вземете мерки. Не е нормално да не си споделяте нещата, които са ви развълнували през работния ден, независимо дали са важни или по-незначителни. Липсата на комуникация и споделяне създава огромна пропаст между двама партньори и всеки започва да живее в собствен свят.

Недоизказани неща.
Има ли неща, които ви вбесяват в любимия? Тогава му ги кажете. Всичките! Ако ги премълчавате, те ще се натрупват и ще избухнат като бомба със закъснител. Още по-лошо, може постепенно да преминат към вечно недоволство и раздразнение, което несъмнено проваля една връзка.

Прекалена ревност.
Всички знаем колко нездравословна може да бъде прекалената ревност и колко полезна може да е умерената. Изписани са хиляди материали за това. Просто приемете, че непрестанният контрол и ревнуване в един момент провалят отношенията на двама души. Любовта има нужда от пространство да диша. Иначе умира.

Разстояние.

Връзката, която разстоянието не може да убие, ще я убие голямото разстояние. Или иначе казано – ако на двама души им се наложи да живеят на разстояние, те трябва да се виждат възможно най-често и да поддържат контакт редовно. Стане ли обаче твърде дълъг този период, чувствата несъмнено охладняват. Това е непълно естествено, защото всеки има свой живот и партньорите имат все по-малко допирни точки. Само човек, преживял това, знае колко мъчително може да бъде да имаш връзка от разстояние и колко често краят е тъжен.Липса на компромиси.

Невъзможно е да има щастлива връзка, ако само единият от двамата партньори се съобразява с другия. Сляпата любов може да замъгли представите ни за реалността и това да не ни прави впечатление в началото. С времето обаче ще назреят непреодолими проблеми, ако някой от двамата е твърде голям егоист и мисли първо за себе си.

Скрити тайни.
Все от нас има своето минало и факти, които иска да забрави. Започнете ли сериозна връзка обаче, трябва да споделите всичко с любимия, независимо дали се гордеете или не. Покриваните тайни рано или късно излизат наяве и променят мнението ни за човека до нас. Не всеки е способен да преглътна измамата и това може да доведе до разпад на връзката.

Чести скандали.

Връзката на партньори, които са в непрестанен конфликт и не спират да се карат, обикновено е обречена на неуспех. Това може да се дължи на непреодолими различия в характера, които пречат на хармоничната комуникация. Обикновено и двамата партньори се уморяват от честите скандали и спорове и предпочитат да сложат край на отношенията си.

Всички тези изброени причини не означават, че когато се сблъскаме еднократно с тях, трябва да приемем връзката си като изчерпана. Напротив – преодолените проблеми заздравяват отношенията.

Най-крехките връзки са точно тези, които изглеждат перфектни.
Случвало ли ви се е да се шокирате, когато разберете, че ваши познати са се разделили, въпреки че са изглеждали съвършената двойка? Истината е, че двойките, които живеят в пълна хармония, рядко се карат и нямат никакви проблеми, са точно тези, които се разпадат най-спонтанно. Причината е, че те са идеализирали отношенията си и никога не са предполагали, че другият може да ги нарани. Рано или късно обаче този момент идва и нараненият не може да преглътне разочарованието.

Връзките, които са свикнали да преминават през препятствия и трудности, с времето се „каляват“ и лесно преодоляват всеки възникнал проблем. Важното е да се научим да не преминаваме границата, която ще доведе до трагичен край за любовта.


Източник

_________________
avatar
pumpal21
Глобален Модератор
Глобален Модератор


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Сексът според хобито на мъжа

Писане by Lindzi on Пон 12 Дек 2011, 12:15

Много жени негодуват, защото партньорите им отделят прекалено много внимание на хобито си и понякога избират риболова пред приятелката си.

Според психолозите не си струва да се ядосвате жени, защото по-добре мъж с хоби от мъж, който не се интересува от нищо. Още повече, че нещата, които обича да прави в свободното си време издават характера и сексуалните му предпочитания.

Любителите на екстремните спортове са в постоянно търсене на адреналин и нови преживявания. Връзката с такъв човек е интересна и изпълнена с неочаквани приключения. Ако една жена иска да усмири такъв горещ любовник и да го вкара в леглото си трябва да хвърли доста усилие, за да му привлече вниманието. Внимавайте, защото такива мъже често не ги е грижа за контрацепцията.

Колекционерите обичат да говорят за себе си. За да разберете сексуалните му предпочитания трябва да откриете какво колекционира. Едно е сигурно колекционерите се наслаждават на детайлите – бельото, грима на една жена, защото ги възприемат като част от колекцията си. Вероятно е да говори доста за минали връзки и защо са се провалили, но в леглото е доста внимателен и изучават "находката си" сантиметър по сантиметър.

Бъдете предпазлива към мъжете, които обичат риболова и разходки в гората за гъби. Те са ловци по природа, но се държат с уважение към дамата. В леглото не обича бързите неща и не му харесва, когато партньорът му показва прекомерна активност в леглото. Като на лов обича търпеливо да ухажва жената, преди да му падне в хватката.

Любителите на автомобилите, бързите скорости и състезанията си падат по жени, които експериментират с външния си вид. Не отричат силикона, изкуствените мигли и удължените коси. Такъв човек получава несравнимо удоволствие, ако в леглото използвате различни секс играчки.

Любителите на фотографията обичат да действат според настроението си. Често се оставят да ги води желанието за секс, а не чувствата. Такива мъже обичат да получават това, което искат. /БГНЕС
avatar
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Седем неща, които побъркват мъжете...

Писане by Lindzi on Сря 16 Май 2012, 07:28

Мъжете винаги казват, че никога няма да успеят да разберат жените, но те често не могат да обяснят ясно какво точно е това, което те не разбират в женската природа или поведение. Съответно, вярно е и обратното с една малка разлика: има много неща, които жените не разбират в мъжете, неща които ги озадачават, но те винаги са в състояние да ги обяснят или поне да дефинират онова, което не разбират. В настоящата статия ще ви разкрием най-често срещаните неща, които влудяват мъжете.

1. Жените и вечните драми
Непрестанното драматизиране е може би това, което тревожи най-много мъжете. Постоянните клюки и създаването или продуцирането на излишни драматични сценарии и фикционални емоции е много изтощително за мъжете и те никога няма да разбера защо жените влагат толкова много енергия и губят толкова време в подобни неща. Ето защо, мили дами, ограничете клюкарските си инстинкти, дръжте си езика зад зъбите и не драматизирайте излишно, за да не дразните и подлудявате ненужно на вашия приятел.

2. Ластички, фибички и шноли за коса навсякъде
Много мъже се вбесяват, когато техните приятелки зарязват на всевъзможни места своите аксесоари за коса. Дори и в кухнята, където определено не им е мястото. За предпочитане е да си направите едно специално място за тях в банята или в спалнята например, и да се опитате да ги държите и оставяте редовно там.

3. Променливото, раздразнително настроение по време на онези „особени” дни...

Дните на менструация не са сред любимата част от месеца за жените и те не се колебаят да го показват по всички възможни начини. Но това, което мъжете недоумяват е как тяхното настроение може да се промени за секунди и от отлично да се превърне в опустошително негативно. В рамките на един ден жените преминават в цялата палитра от емоции и започват да действат по начин, който сякаш кара партньора им да се чувства виновен. Онова, което притеснява мъжете най-много всъщност е че жените, изтъквайки причините за своето лошо настроение обвиняват предимно мъжката част от човечеството и най-вече приятеля си.

4. Натиск за сключване на брак
Не са много мъже в света, които искат да се оженят просто ей така, без значение за кого и кога. Но има много жени, които приемат брака като нещо съвсем нормално и жизнено необходимо и важно. Мъжете не разбират това. Тя смятат, че сватбите и цялата им пищност, официалност са напълно ненужни. Те са напълно удовлетворени и от връзка без брачна халка.

5. Защо са нужни толкова много обувки?
Ние всички знаем, че мъжете никога не няма да разберат защо приятелката им има нужда от 78 чифта обувки. Е, трябва да бъдем честни, жените също често не разбират тази своя потребност и прищявка, ето защо няма нищо повече какво да се каже по тази тема.

6. Да бъдеш срещу другите жени
Това е много подобено на първата точка от настоящата статия – за женските драми, но не е съвсем същото. Не е тайна, че много жени не се харесват една друга, когато за пръв път се срещнат, но не след дълго те могат да станат и най-добри приятелки. Ето това е нещо, което мъжете наистина не могат да проумеят. Те не разбират как може първоначалното чувство на омраза, когато изобщо не познаващ човека срещу теб, неочаквано и необяснимо бързо да се промени и да отиде в другата крайност – тези на близостта!

7. Неясни желания
Повечето мъже отчаяно желаят техните приятелки да бъдат в състояние да изразят своите желания ясно, да бъдат по-прями и искрени и да разкриват мислите си откровено, без заобикалки. Много жени наивно мислят и вярват, че мъжете някак телепатично и интуитивни трябва да усетят и разберат какво се случва в главите, от какво се нуждаят и какво точно искат. Жените смятат, че партньора им трябва да доловят и разберат техните желания без да има нужда от много думи и обяснения. Само че това не е така! Ето защо, жените трябва да разберат веднъж за винаги, че трябва да изразяват ясно и точно своите желания.

Източник
avatar
Lindzi
SPAMMER
SPAMMER


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Re: Интересни факти за една връзка!

Писане by Sponsored content


Sponsored content


Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите