Не прави това по празниците!

Go down

Не прави това по празниците!

Писане by sa6ito on Сря 23 Дек 2009, 07:00

Пич, почивните дни идват, а с тях и любимият на всеки мъж мързел! Не бъди едно от малкото изключения! Почивай си колкото може повече!

Не мий чинии!

Може да почнеш с миенето едва когато мивката се затрупа и нямаш чист прибор, в който да си сложиш от сармите на майка ти! Една чиния ти е напълно достатъчна! И една вилица...Не ставай преди обяд!

Мамка му, ако можеш спи до 4 следобед, за да си отмъстиш на всички онези 300-и-няколко дни тази година, в които ти се наложи да станеш от леглото точно когато ти се спи най-много!

Не оставай трезвен!

Ако си решил да лекуваш любовта си към спиртните напитки сега е възможно най-неподходящият момент! И докато всички се спукват от кеф, ти ще седиш на масата подпрял с лакът главата си и ще мислиш над казуса Апокалипсис 2012...

Не спортувай!

Не става дума да спреш изобщо със спорта (който и без друго практикуваш рядко), а да го спреш само по празниците! Това е единственият момент от годината, в който без всякаква гузна съвест можеш да преяждаш и препиваш!Не работи!

Говорим в буквалния смисъл! Дори за миг да те изкуши мисълта да минеш през офиса да видиш „к'во става", да се чуеш с шефа или да си провериш служебния мейл, ще бъдем изключително разочаровани от теб, да знаеш!

Не се депресирай!

Знаем, че депресиите подхождат повече на женорята, но и ние понякога униваме! Вярно, студът, снегът, мъглата и липсата на жена до теб могат да те сдухат малко по празниците, но това е временно. Горе главата..ъъъъ, главите!


www.men.bg
avatar
sa6ito
упорит
упорит


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите