С какво да не се хвалиш пред жените?

Go down

С какво да не се хвалиш пред жените?

Писане by sa6ito on Пет 09 Окт 2009, 04:40

Мъжете обожавате да се изтъквате и да се хвалите. Като че ли това ви кара да се чувствате нещо повече от това, което всъщност сте. Или по-точно да убедите жените, че сте нещо, което знаете че се разминава с реалността.

Първо да се разберем – жените гледат с пренебрежение на мъжете, които не спират да се хвалят. Повечето ще те изслушат от учтивост, но всъщност не им е никак интересно, когато някой, с когото са излезли на среща, не спира да говори за себе си и да ги убеждава колко е перфектен.

За да ти спестя излишното излагане, прочети какво трябва да премълчаваш и как да го кажеш, за да ти е от полза.

„Купих си нова кола/нов мотор“

За теб това е адски вълнуващ момент, но за момиче, което слабо те познава, е доста отегчително да слуша как, кога, при какви обстоятелства си си купил еди каква си марка кола. Ако е по-материална, може да се заинтригува колко лъскава е колата ти, но малко са жените, които обърщат внимание на подробностите. Когато я вземеш от тях, тя сама ще види какво имаш, без да й говориш непрестанно за това.

„Супер много съм заякнал“

Адски е отегчително да слушаме за бицепси, трицепси, дъмбели, „блъскане“ и т.н. Имаш хубаво тяло? Страхотно! Покажи го, но не изтъквай как си стигнал до там с подробно описание на тренировачния ти процес. С дрехи и без дрехи, тя ще оцени какво представляваш.

„Мога да ти доставя върховно удоволствие“
Това ми е едно от любимите! Всички мъже мислят, че са страхотни в леглото. По това си приличате. А ние си приличаме по това, че в началото ви залъгваме колко страхотни сте били. Преди да й покажеш какво можеш, не й обещавай неща, които може и да не успееш да изпълниш. Това, че някоя мадама те е излъгала, че е свършила, не означава, че ще докараш и останалите до оргазъм. Може да описваш какво ще й сториш, но не се изтъквай, че можеш да я накараш да полудее от удоволствие. Това ще го разбереш след това.

Демонстрираш финансово превъзходство

Доста жалка картинка е мъж, който изтъква колко напред е с „материала“. Брои пари, разказва какво си е купил и колко е скъпо, колко пари е дал в дискотеката и т.н. Ако искаш да впечатлиш жената а пари, просто плащай сметките и й прави по-често жестове и подаръци. Останалото е вяло фукане.

„Много ми е голям“

И да ти е голям, и да не ти е голяма, ако мацката си падне по теб, ще се увери с очите си. За да си легне с теб обаче изтъкването на размера на пениса ти няма да помогне. Както предполагам добре знаеш размерът на пениса ти не прави добрия секс, нито пък е нещо, което може да докажеш на момента, така че просто остави изненадата за момента на първия секс.

„Супер яко се напих снощи“

Това е доста детинска хвалба, с която много мъже си служат. Глупаво и безсмислено. Не знам защо мъжете си мислите, че като се напиете като свине и правите глупости, че след това и ги разказвате, това много ни харесва на нас жените. Всъщност просто изслушваме, да сеК нарадвате на разказа си и да продължите напред. Следващия път, когато се напиеш безпаметно, просто го запази за себе си. Не може нищо полезно да извлечеш от тези истории за свалките ти с жените.
avatar
sa6ito
упорит
упорит


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите