Направи своя секс касета

Go down

Направи своя секс касета

Писане by sa6ito on Сря 30 Сеп 2009, 10:31Сто процента си си мислил за това. И няма нищо учудващо. Да се запишете с гаджето на касета, докато правите секс, е минавало през мръсните фантазии на всеки мъж.


Определено звучи вълнуващо и възбуждащо изживяване, но ако искаш да ти доставя удоволствие и докато го гледате, трябва добре да се постараете, преди да натиснете бутона „запис“. Все пак няма нищо кой знае колко еротично в това да се гледаш как само пружинираш върху приятелката си, пък било то и твоята приятелка.

Оборудване


Избягвайте уеб камерите, макар че са удобни и евтини. Искаш качествена секскасета, а не долнопробно порно нали? А и видео камерата трябва да е мобилна, така че да може да я разхождаш по тялото на приятелката си. Близките и далечни сцени няма как да се постигнат с уеб камерата на другия край на стаята.

Подготовка


Колкото и спретнато момче да си, камерата може да изкара и най-нечистите ти страни на показ. Буквално. Колкото и добре да си мислиш, че изглеждаш, има части от тялото ти, които не може да видиш, дори да завъртиш врата си на 180 градуса. Евентуални проблемни зони, които могат да лъснат, като не особено приятни за гледане, са гърба ти, ануса и перинеума. Най-малко искаш приятелката ти да се разсее от възбудата си, докато се наслаждава на вашата секскасета, от разни странни окосмявания или пъпки по теб. За целта си обърни внимание преди голямата вечер – обезкосми се старателно, вземи душ и нагласи ъгъла на камерата така, че да пада повече върху нея, отколкото върху теб. Едно голо женско тяло винаги е по -привлекателна гледка от мъжкото, каквото и да си говорим.


Шоуто да започне сега!

Хубаво е да си предначертаете някакъв сценарий. Всеки да заеме роля, в която да се вживее. Не бързайте. Дайте си колкото време искате за евентуалното ви запознанство, неволните докосвания един по друг, играта, флирта... Всичко това преди любовната игра и преди сексуалния акт, ще ви нажежава на макс, когато гледате касетата. По време на самата любовна игра гледайте, освен старание, да влагате и малко актьорски талант. Като за начало избирайте пози, които предлагат добра видимост на камерата, осъществявайте контакт с обектива периодично и пъшкайте, дори да не ви се пъшка съвсем. Сменяйте различни пози и си говорете мръсно. Накрая всичко завършва с оргазъм и за двама ви.

Направете го за забавление, със знанието и на двама ви


За да няма засегнати и използвани, трябва и двамата да сте наясно, че искате тази секскасета, защото така ще се получи нещо наистина качествено. В никакъв случай не използвай скрити камери, защото приятелката ти е отказала, и след това да мастурбираш пред секскасетата ви. Това е обидно и дори престъпно. Не знаеш как би реагирала любимата ти, ако разбере. А и е много по-приятно, ако и двамата участвате в това съзнателно и след това заедно берете плодовете на секс изживяванията си.
www.menbg.com
avatar
sa6ito
упорит
упорит


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите