За да си пич в очите на приятелите

Go down

За да си пич в очите на приятелите

Писане by sa6ito on Вто 22 Сеп 2009, 09:27

Попадаш в нова компания и момчетата те гледат недоверчиво като пришълец, а ти искаш на всяка цена да блеснеш, за да те приемат бързо и с плодисменти в компанията си от пичове.

Или ти е писнало вече да седиш само на задната скамейка в твоята си компания, докато някой друг обира лаврите на пича на компанията? На какво се кефят момчетата и какво ти трябва, за да станеш и ти „пич” и да си пробиеш ниша в братството от пичове?

Лъжи и си придавай важност за всяко от следните неща и бързо ще се превърнеш в пич и то такъв, на който да искат да приличат.


Футбол – Ти си фен на футболен отбор, няколко пъти си се посбивал по мачове, за да защитиш честта на отбора си, а в свободното си време риташ из храсталаците на някой квартален парк, ей така за кеф. И, разбира се, ги мачкаш наред.

Фитнес – независимо дали имаш някой друг мускул по себе си, говори, че си почнал да вдигаш в залата и скоро ще си животно.

Мацки – все не може да се отървеш от тях, ама за по една вечер не ти пречи. Обикновено чукаш и бягаш, а ако се хванеш с някоя насериозно, в никакъв случай не я обичаш – просто се чука много яко.

Дрога – пробвал си това - онова. Най-вече тревица, пико, амфетки и к’вото е имало по поводи. Никога не те е било страх да се надрусаш и пак би го направил с кеф, щото „Копеле, много е яко!”

Секс – за теб сексът е ежедневие и разбира се, си много добър. Мацките пищят (дали от кеф или от ужас, важното е, че пискат), съседите беснеят, а ти клатиш ли клатиш. Вашите оттатък не ги интересува, само току идват да питат дали имаш нужда от нещо, а ти максимум да ги изпратиш за презервативи до магазина, щото една опаковка само рядко те оправя.

Напивания – Пиеш като смок, и като кажеш „Напивам се” издържаш геройски до край. После историята с напиването се помни дорде си жив, тоест до следващото напиване, и се разказва с гордост нечовешка на всеки дръзнал да постави мъжката ти чест под въпрос.

От подобни изказвания на пичовете ще им омекнат коленете. Спести си обаче подобни тупания в гърдите пред пичките, защото вместо да припаднат пред мъжестеността ти, най-много да припаднат от смях и после дълго да те разнасят като жалък смешник.
avatar
sa6ito
упорит
упорит


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите