Излизат две нови офис мултифункционалки от Canon

Go down

Излизат две нови офис мултифункционалки от Canon

Писане by bambolina on Чет 19 Мар 2009, 12:11

Компанията представя два нови модела мастилено-струйни мултифункционални устройства PIXMA, проектирани за потребителите в “домашни офиси”, които търсят и достъпна цена.

Устройствата PIXMA MX320 (на горната снимка) и PIXMA MX330 са с привлекателен съвременен дизайн и притежават разнообразни функции за отпечатване, копиране, сканиране, факс и ADF функционалност на достъпна цена за начинаещи потребители и клиенти с ограничен бюджет, информират от Canon България.
Продуктите са с усъвършенстван дизайн, при който автоматичното подаващо устройство за документи и контролният панел са "еволюирали до напълно интегриран модул в горния капак на машините, осигурявайки лесен и бърз достъп до всички функции.

И двата модела могат да бъдат използвани в комбинация с приложения за сканиране и копиране с максимална резолюция от 1200 dpi. За документи с множество страници могат да бъдат използвани функциите за копиране с колиране, копиране 2-в-1 и 4-в-1, за да се пести хартия и време. Потребителите могат също да създават преносими цифрови версии на документи или снимки, като сканират директно към USB памет.
И двете МФУ имат също и функция за високоскоростен Super G3 факс.Разбира се, както обикновено от Canon гарантират високо качество и скорост на печат, включително на снимки. Това са отличителни черти на системата FINE. Например 10x15 cm снимка без бели полета с качество на фотолаборатория може да бъде отпечатана само за 45 s, a фабричните скорости на отпечатване на документи, базирани на стандарта ISO/IEC 24734 ESAT , са 7,5 ipm (монохромно) и 4,5 ipm (цветно), твърдят от Canon.
Системата от 4 цвята мастило на Canon позволява резолюция на отпечатване до 4800x1200 dpi, а размерът от 2 pl на капките с мастило осигурява разпечатки с ярки цветове без видима зърнистост. Разпечатките са и защитени от често срещаните фактори, причиняващи избледняване, чрез системата ChromaLife100+, която осигурява дълготрайни, запазващи качеството си над 300 години., според компанията. Устройствата са и лесни за използване и, както обикновено, те могат лесно да бъдат свързани директно към цифров фотоапарат чрез PictBridge порта в предната страна на устройствата.


В комплекта и на двете машини е включен софтуерът „MP Navigator EX" на Canon за организиране на сканираните изображения и документи чрез функции за конвертиране в PDF формат, преподреждане на страници, парола за сигурност на PDF, търсене на думи и OCR (оптично разпознаване на символи) на над 15 езика. На разположение е и инструментът „Easy-PhotoPrint EX" на Canon, който позволява потребителите да отпечатват по-лесно висококачествени снимки с функции като автоматичната корекция на ефекта „червени очи" и „Auto Photo Fix".

Моделите PIXMA MX320 и PIXMA MX330 на Canon са съвместими с платформите Windows Vista, XP, 2000 и Mac OS X 10.3.9 до 10.5.
Според Canon България тези два нови модела се очакват у нас по някое време през април, когато ще станат ясни и цените, на които ще се предлагат

pcworld.bg
avatar
bambolina
Администратор
Администратор


Вижте профила на потребителя

Върнете се в началото Go down

Върнете се в началото


 
Permissions in this forum:
Не Можете да отговаряте на темите